Jetpress 750S från Fujifilm

Edvard Schneidler är ny agent för Fujifilm och inkjetpressen Jetpress 750S. Detta är den tredje generation av den arkmatade 50x70 pressen från Fujifilm. Läs mer om vad den kan göra för ditt företag på produktsidan.

Tillbaka till Startsidan

Nyheter

2019-10-30

XMF arbetsflöde

I samarbete med Teknograf erbjuder vi nu Fujifilms toppmoderna arbetsflöde XMF. Förutom försäljning av nya system, hårdvara och tilläggsmoduler kan vi även tillhandahålla support och uppgraderingar av befintliga system. Detta gäller Sverige och Danmark

2019-10-02

Jetpress 750S från Fujifilm

Edvard Schneidler är ny agent för Fujifilm och inkjetpressen Jetpress 750S. Detta är den tredje generation av den arkmatade 50x70 pressen från Fujifilm. Läs mer om vad den kan göra för ditt företag på produktsidan.

2019-05-13

Industriellt tryck till G A Lindberg

Edvard Schneidler AB renodlar sin verksamhet mot grafisk bransch och avyttrar därför segmentet Industriellt Tryck per den 1:a Maj 2019. Köpare är G A Lindberg AB som har en lång erfarenhet av att förse industrikunder med kunskap kring kemikalier och andra förbrukningsvaror. Frågor om detta besvaras av Björn Johansson +46 70 496 01 11

2018-11-21

Wellkartonger on-demand

Istället för att lagerhålla en stor mängd färdiga wellkartonger i många olika format kan nu AutoBox/Boxer tillverka kartonger on-demand från några få standardformat av wellpappskivor.

2018-08-23

Edvard Schneidler och Lithoink går samman!

Sedan 1:a augusti är Lithoinks verksamhet sammanslagen med Edvard Schneidler AB (ESAB). Tillsammans blir vi nu en ännu starkare spelare med ett bredare produkterbjudande. Till rulloffsettryckerierna kan vi nu även erbjuda färg från S & S samt häfttråd och kemikalier. Lithoinks två säljare blir nu anställda i ESAB: Axel Irestedt, som är ett välkänt namn i branschen, kommer fokusera på rulloffset i Sverige och kollegan Jørgen Gjerløv motsvarande i Danmark.

2018-03-01

Allround-CTP för Flexo

Multi DX! är den enda CTP som kan användas för exponering av flera sorters material inom Flexo. Detta tack vare Lüscher´s unika hybridlösning med flera typer av laserdioder som individuellt kan aktiveras beroende på material. Finns i hastigheter från 1-2,5 kvm per timme.

2018-01-22

Ny förpackningslinje till Göteborgstryckeriet

Göteborgstryckeriet Box & Display har som första företag i Norden och Baltikum investerat i en ny förpackningslinje från tyska Kolbus.

2017-10-11

Ny gummiduk med prestanda i toppklass

Nya gummiduken Crystal HC från Conti-Air tar fasta på tre egenskaper: - Maximal livslängd tack vara gasfyllda mikrobubblor - Bättre tålighet mot kross - Minskad risk för formatränder